Groep Lila

 

In groep Lila zitten leerlingen met een didactische leeftijd variërend van 20 tot 40. Het werk wat wij in de groep aanbieden, passen wij aan op het niveau van iedere individuele leerling. Op maandag, donderdag en vrijdag staat juf Nienke voor de groep. Op dinsdag en woensdag krijgen de leerlingen les van meester Hidde. Juf Isa is er vijf dagen per week: de leerlingen hebben dus iedere dag twee juffen of één juf en één meester!

Wij vinden het in groep Lila heel erg belangrijk dat de leerlingen leren om lief tegen elkaar te zijn, om samen te werken en om vertrouwen in zichzelf te krijgen. We benoemen dat fouten maken niet erg is (want van fouten kan je immers leren) en dat iedere leerling slim is op zijn of haar eigen manier. Daarnaast proberen wij de lessen zoveel mogelijk aan te passen aan de belevingswereld van de leerlingen, waardoor de juffen en meester geregeld lessen naast de methodes aanbieden, zoals een wereldreis in de klas of het zoeken van onderwaterdiertjes in de vijver bij school. Wij zorgen er samen met de leerlingen voor dat we het iedere dag leuk hebben in de klas, zodat de leerlingen met plezier naar school gaan! 

Naar school op dinsdag 9 februari

Gepubliceerd door: SBO Delta
Op 9 februari gaat de school weer open.
 

We gaan weer naar school!

Gepubliceerd door: SBO Delta
 Vanaf maandag 8 februari gaan we weer naar school! Alle ouders/verzorgers hebben informatie gehad over hoe we dit vorm gaan geven.
 

Vakantie rooster

Gepubliceerd door: SBO Delta
 Hier vindt u het vakantierooster voor schooljaar 2020-2021
 

SBO Delta

Cluster Directeur ad interim: Mevr. J. Nieuwhuis

Grintweg 70
9675 HL, Winschoten

0597 - 208002

j.nieuwhuis@sooog.nl