Groep Paars

Wat is groep Paars:
In groep Paars zitten vijftien leerlingen die allemaal werken op hun eigen niveau. De leerlingen zijn ongeveer 8,9 of 10 jaar als ze in groep paars. Het werk wordt dan ook zo goed mogelijk aangepast aan het niveau van de individuele leerlingen. Daarnaast proberen wij de lessen zoveel mogelijk te laten aansluiten aan de belevingswereld van onze leerlingen. In groep Paars staat lezen centraal.
 
Wie staat er voor de klas:
In groep Paars hebben de leerlingen elke dag twee juffen of één juf en één meester in de klas. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag staat juf Iris voor de klas en op vrijdag staat meester Hidde voor de klas. Daarnaast is er vijf dagen een onderwijsassistent aanwezig, dit is juf Anna.
 
Wat vinden wij belangrijk:
In groep Paars vinden wij structuur, rust en gezelligheid belangrijk. Een goede sfeer in de klas staat dan ook voorop bij ons. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze eigen leerweg. Wij zorgen er dan ook samen voor om het gezellig, rustig en de dag zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij met elkaar door plezier te hebben, want met plezier kunnen we natuurlijk beter leren.

Flyer Initiatieven voor mensen met lage inkomens in het Oldambt.

Gepubliceerd door: SBO Delta
Bijgaand als download een flyer met Initiatieven om mensen met een laag inkomen in het Oldambt te ondersteunen.
 

Activiteiten en Vrije dagen

Gepubliceerd door: SBO Delta
Hierbij vindt u een overzicht van de activiteiten en vrije dagen van het schooljaar 2023-2024.
 

Vakantierooster 2023-2024

Gepubliceerd door: SBO Delta
Het Vakantierooster voor komend schooljaar (2023-2024)
 

SBO Delta

directeur: Alie Stuut

Grintweg 70

9675 HL Winschoten

0597-208002

a.stuut@sooog.nl