Groep Paars

Wat is groep Paars:
In groep Paars zitten vijftien leerlingen die allemaal werken op hun eigen niveau. De leerlingen zijn ongeveer 8,9 of 10 jaar als ze in groep paars. Het werk wordt dan ook zo goed mogelijk aangepast aan het niveau van de individuele leerlingen. Daarnaast proberen wij de lessen zoveel mogelijk te laten aansluiten aan de belevingswereld van onze leerlingen. In groep Paars staat lezen centraal.
 
Wie staat er voor de klas:
In groep Paars hebben de leerlingen elke dag twee juffen of één juf en één meester in de klas. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag staat juf Iris voor de klas en op vrijdag staat meester Hidde voor de klas. Daarnaast is er vijf dagen een onderwijsassistent aanwezig, dit is juf Anna.
 
Wat vinden wij belangrijk:
In groep Paars vinden wij structuur, rust en gezelligheid belangrijk. Een goede sfeer in de klas staat dan ook voorop bij ons. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze eigen leerweg. Wij zorgen er dan ook samen voor om het gezellig, rustig en de dag zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij met elkaar door plezier te hebben, want met plezier kunnen we natuurlijk beter leren.

Wel of niet testen op corona voor leerlingen?

Gepubliceerd door: SBO Delta
Winschoten 31 augustus 2020  Beste ouder(s)/verzorger(s), 
 

VERKEERSSITUATIE

Gepubliceerd door: SBO Delta
Bijgaand een brief over de verkeerssituatie rondom de Stuwe. met vriendelijke groet,
 

Bezoek en kennismaking nieuwe wethouder dhr. Jurrie Nieboer

Gepubliceerd door: SBO Delta
Gistermorgen, op 7 april hadden wij de nieuwe wethouder Jurrie Nieboer (links op de foto) op bezoek.
 

SBO Delta

directeur: Alie Stuut

Grintweg 70

9675 HL Winschoten

0597-208002

a.stuut@sooog.nl